Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΟΤΙ ΜΗ ΣΥΜΟΡΦΩΣΙΣ ΜΕ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

geotrisi ailia 3ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΪ ΛΙΑ.
Οι εργασίες σήμερα εκτελούνται παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, προκειμένου σε περίπτωση ανάγκης να παρέμβει για να μην εμποδιστεί ξανά η εξέλιξη των εργασιών.
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στη Νάξο λόγω εκτέλεσης εργασιών σε τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου το χρονικό διάστημα από σήμερα 19 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2018.
Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων από τις 6:00 το πρωί έως τις 7:00 το βράδυ, καθημερινά για όλο το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα ως εξής:
· Στο τμήμα της επαρχιακής οδού Χώρας – Αγιασού, από τη διασταύρωση της με την επαρχιακή οδό Χώρας – Απειράνθου έως τη διασταύρωση της με την αγροτική οδό που οδηγεί στο Δαμαριώνα (μήκος 1.000 μ.).
· Επί της αγροτικής οδού που οδηγεί στο Δαμαριώνα έως τη δημοτική γεώτρηση που θα καταλήξουν οι εκτελούμενες εργασίες (μήκος 1.000 μ.).

"Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, την ασφαλή μετακίνηση, την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων και πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των ρυθμιστών της κυκλοφορίας, επιλέγοντας εναλλακτικές διαδρομές. Εξαιρούνταν τα οχήματα έκτακτης ανάγκης" σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου