Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Κίνημα Αλλαγής: Εκτός παράταξης από το 2007 ο Παπαντωνίου- Είμαστε οι μόνοι που προχωρήσαμε σε πολιτική και ηθική αυτοκάθαρση

ΝΔ: Να φτάσει μέχρι τέλους ο δικαστικός έλεγχος του Γιάννου Παπαντωνίου«Η Δικαιοσύνη να κάνει ανεπηρέαστη την δουλειά της για όλους και για όλα και οι ευθύνες να αποδοθούν», αναφέρει η άτυπη ενημέρωση του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου.
«Η παράταξή μας με τις πρωτοβουλίες και τις προτάσεις της στην Βουλή, άνοιξε τον δρόμο που επιτρέπει στην Δικαιοσύνη να διερευνά τις τυχόν ροές μαύρου χρήματος», επισημαίνουν από το ΚΙΝΑΛ και συνεχίζουν: «Γι’ αυτό η προσπάθεια εκμετάλλευσης εις βάρος μας θα πέσει στο κενό.

 Η παράταξή μας είναι η μόνη που προχώρησε σε πολιτική και ηθική αυτοκάθαρση. Κανένας άλλος πολιτικός χώρος δεν ακολούθησε. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαντωνίου από το 2007 και όσοι ελέγχονται, έχουν τεθεί-προ της έναρξης του ελέγχου-εκτός παράταξης. Γι’ αυτό και δεν αγγίζουν τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και στελέχη μας που διαχρονικά προσέφεραν και την ψυχή τους για την χώρα, αυτές οι επιθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου