Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Στο δημαρχείο Νάξου, όπου είχαν διεξαχθεί οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΚΙΝΑΛ, διεξήχθησαν και οι εκλογές για τη συντονιστική γραμματεία της τοπικής οργάνωσης (Φωτογραφία: Cyclades Voice)

Σημαντική είναι σύμφωνα με τον κ. Βλασερό και η αύξηση του αριθμού των τοπικών οργανώσεων στις Κυκλάδες, αφού από τέσσερις που υπήρχαν επί ΠΑΣΟΚ...τώρα με το Κίνημα Αλλαγής είναι επτά και συγκεκριμένα σε Σύρο, Νάξο, Σαντορίνη, Μύκονο, Τήνο, Σίφνο, Μήλο.

Στη Νάξο, όπως ανέφερε ο κ. Βλασερός συμμετείχαν 188 μέλη (στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΚΙΝΑΛ είχαν συμμετάσχει περί τα 450 άτομα), αριθμός ικανοποιητικός γιατί δεν ήταν εύκολο για πολλούς να αφήσουν εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου τις δουλειές τους, ενώ παράλληλα δεν υπήρχε και ανταγωνισμός για την εκλογή των μελών της συντονιστικής γραμματείας της οργάνωσης αφού οι υποψήφιοι ήταν επτά, όσα δηλαδή και τα μέλη της συντονιστικής γραμματείας. Πρώτος σε ψήφους ήταν ο κ. Αντώνης Σοφικίτης, πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Βίβλου και δεύτερος με όχι μεγάλη διαφορά ψήφων, ήταν ο κ. Χρήστος Μπούσιος.

Η διαδικασία εκλογής γραμματέα και αρμοδιοτήτων που θα αναλάβουν τα μέλη της συντονιστικής γραμματείας της οργάνωσης Νάξου του ΚΙΝΑΛ θα πραγματοποιηθεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών, γνωστοποίησε ο Γιάννης Βλασερός, που ερωτηθείς για τα προβλήματα που έχουν εκδηλωθεί στην κορυφή του Κινήματος Αλλαγής, απάντησε δανειζόμενος σχετική δήλωση της προέδρου του, Φώφης Γεννηματά, ότι το "Ποτάμι" του Κινήματος Αλλαγής δεν γυρίζει πίσω, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξος ότι θα ξεπεραστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου