Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Δημήτρης Μαργαρίτης: «Ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα»

Από τους βασικούς συντελεστές κατάκτησης του Πρωταθλήματος, για την ομάδα του. Μικρός αλλά.. θαυματουργός ο Δημήτρης Μαργαρίτης με την υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι του, κατάφερε να βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι, ώστε ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια να βρεθεί ξανά στην κορυφή. Δείτε τι είπε, μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού!
Η ένταση της στιγμής ήταν μεγάλη. Τα παιδιά το χάρηκαν με την ψυχή τους. Εμείς εντοπίσαμε λίγη ώρα αργότερα το Δημήτρη Μαργαρίτη, ο οποίος αν και φανερά φορτισμένος από το πάθος του αγώνα, δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Ότι και να πω είναι λίγο, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος γιατί ήταν ένα πρωτάθλημα που ήρθε με πολύ κόπο και πολύ σκληρή δουλειά».
Το πιστέψατε μετά την ήττα του πρώτου αγώνα, έτσι δεν είναι;

«Στην αρχή ήμασταν πολύ απογοητευμένοι λόγο της βαριάς ήττας, μας είχαν ξεγράψει όλοι αλλά εμείς βάλαμε το κεφάλι κάτω σφίξαμε τα δόντια και βάλαμε μπροστά το μπασκετικό εγωισμό μας και τώρα είμαστε πρωταθλητές Κυκλάδων».
Γεμάτες εμφανίσεις από εσένα, ήσουν από τους κύριους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας. Πως το έζησες εσύ όλο αυτό μέσα από το παρκέ;
«Ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα, ήταν κάτι που δεν το περίμενα ούτε εγώ ο ίδιος, αλλά είχα την στήριξη της ομάδας και του προπονητή μου και αυτό με έκανε να αισθανθώ πολύ ωραία και πιστεύω εκεί οφείλονται οι εμφανίσεις αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου