Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Ξεκόβει τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ η Φώφη Γεννηματά Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής αναζητεί οδό διαφυγής από τη συζήτηση «με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ;», η οποία δημιουργεί εσωκομματικές εντάσεις

Ξεκόβει τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ η Φώφη Γεννηματά | in.grΑποστάσεις παίρνει η Φώφη Γεννηματά από την πολιτική των «ίσων αποστάσεων» υπό την πίεση των αντιδράσεων που δημιουργούν στη βάση της παράταξης τα σενάρια προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι παρεμβάσεις του Ευ. Βενιζέλου που αμφισβητεί ευθέως τη στρατηγική αυτή, προκαλώντας εκνευρισμό στους επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη.
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής αναζητεί οδό διαφυγής από τη συζήτηση «με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ;», η οποία δημιουργεί εσωκομματικές εντάσεις και επισκιάζει το στίγμα των πολιτικών της πρωτοβουλιών. Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αν και επέμεινε στην αυτόνομη πορεία, προχώρησε σε ορισμένες διευκρινίσεις που, όπως λέγεται, «τη φέρνουν ένα ακόμα βήμα πιο μακριά από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα».
Αυτό έδειξε και το διπλό «όχι» για την καθιέρωση της απλής αναλογικής στις δημοτικές εκλογές αλλά και στα σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να επαναφέρει θέμα εκλογικού νόμου στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου