Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

To Κίνημα Αλλαγής για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ...

''Μόνο μετά από εκλογές''...

«Για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση βιάζεται». Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση απαντούν οι συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στα σενάρια για...
κυβέρνηση συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΣΥ, μετά από αποχώρηση του Πάνου Καμμένου.

«Έχουμε μιλήσει για συνεργασία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, αλλά μετά από εκλογές, προκειμένου να αποτυπωθούν οι νέοι πολιτικοί συσχετισμοί» εξήγησαν στο protothema.gr, . «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αντικατάστασης των ΑΝΕΛ στο κυβερνητικό σχήμα» ξεκαθάρισαν.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης...

«Δεν υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι στην αντιπολίτευση και δεν υπάρχει κανείς πρόθυμος να αντικαταστήσει τον κ Καμμένο. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα. Δεν μας ενδιαφέρει κανένα υπουργείο με πρωθυπουργό τον κ Τσίπρα», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Ποταμιού, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος...

Τα σενάρια συνεργασίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, απέκλεισε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο  «Θέμα 104,6» και τον Γιάννη Πρετεντέρη:

«Σε ότι αφορά την διεύρυνση της κυβέρνησης με άλλα κόμματα, σε ότι αφορά την Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Κίνημα Αλλαγής, το αποκλείω κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου