Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ήγε να στήσει νέο «σόου» ο Ερντογάν στην Κομοτηνή! «Επεισόδιο» με τον υφυπουργό Γ. Αμανατίδη

Ένταση και μικρό διπλωματικό επεισόδιο σημειώθηκε στην Κομοτηνή με πρωταγωνιστές τον Έλληνα υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη και τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που επισκέπτεται την περιοχή.
Όπως φαίνεται υπήρχε κάποια συμφωνία με την ελληνική πλευρά να μην βγάλει λόγο, αλλά ο Τούρκος πρόεδρος είχε άλλα σχέδια και θέλησε να κάνει «σόου» όπως χθες στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η Καθημερινή ο Τούρκος Πρόεδρος ζήτησε ένα μικρόφωνο να μιλήσει, και τότε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Αμανατίδης του είπε χαρακτηριστικά: «Άλλα έχουμε συμφωνήσει κ . Πρόεδρε».

Ακολούθησαν διαβουλεύσεις και τελικά εκφώνησε την ομιλία του αφού τον προλόγισε ο κ. Αμανατίδης.
Μεταξύ άλλων στην ομιλία του αποκάλεσε τους συγκεντρωμένους ομοεθνείς του και τους ζήτησε να μην φοβούνται για την πίστη τους.
Τον Τούρκο Πρόεδρο προλόγισε, ωστόσο, ο κ. Αμανατίδης, προκειμένου να μην λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις το θέμα και να λήξει το επεισόδιο.
Έψαλαν τον εθνικό ύμνο ενάντια στην επίσκεψη του
Nωρίτερα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Ειρήνης στην Κομοτηνή, κατά της επίσκεψης του τούρκου προέδρου, όπου έψαλαν και τον εθνικό ύμνο.
Κρατώντας ελληνικές σημαίες, και πανό συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία στην Κομοτηνή, για να δηλώσουν την αντίθεση τους στην επίσκεψη Ερντογάν στην Θράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου