Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Η «μητέρα των μαχών» στα ΜΜΕ! Νέο «αφεντικό» στον ΔΟΛ και στο… βάθος του Mega ο Μαρινάκης- Πως «έφαγε» τον Σαββίδη 59 λεπτά πρίν

Ανατρεπτικές και άκρως ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις στον χώρο των media, καθώς από σήμερα ο ΔΟΛ όπως και το 22% των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε δηλαδή του Mega ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού ήταν αυτός που επικράτησε στην πλειοδοτική διαδικασία.
Με δεδομένο μάλιστα οτι ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε πρόσφατα το 19,63% των μετοχών του MEGA , είναι προφανές οτι το αποτέλεσμα της σημερινής δημοπρασίας μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και στο μετοχικό σχήμα του Μεγάλου Καναλιού, ενώ θα επηρεάσει και το μέλλον της εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ που εκδίδει τις εφημερίδες ΕΘΝΟΣ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ και κατέχει το 13% των μετοχών του MEGA.

Από νωρίς επικρατούσε αναβρασμός στον 6ο όροφο του Οργανισμού, όπου γινόταν ο διαγωνισμός με εκπροσώπους των επιχειρηματιών να έχουν κατακλύσει τους χώρους.
Συνολικά τέσσερις ήταν κατά πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι που είχαν εκδώσει εγγυητικές επιστολές για συμμετοχή στη δημοπρασία για την απόκτηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Αυτές ήταν του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Ιβάν Σαββίδη, της κυπριακής εταιρείας Vegata και της εταιρείας Centric του Ροδόλφου Οντόνι. Η προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ύψους 22.892.000 ευρώ και της κυπριακής εταιρείας Vegata ύψους 21 εκατ. ευρώ. του Ιβάν Σαββίδη 11 εκατ ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν κατατεθεί  δύο προσφορές για τα ακίνητα του οργανισμού.
Στο πακέτο των ακινήτων την υψηλότερη προσφορά κατέθεσε η ALPHA Αστικά Ακίνητα, με ποσό που ανήλθε στα 3.780.000 ευρώ. Η εταιρεία Σαντορίνη κατέθεσε προσφορά η οποία ανήλθε στα 3.001.123 ευρώ και η εταιρεία New Mile Ακίνητα με προσφορά στα 100.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου