Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας συγκροτεί ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

fotia koronida above photographyΟ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ, αποφάσισε την οργάνωση μιας τέτοιας ομάδας στα πρότυπα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, η οποία θα λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους λοιπούς αρμόδιους φορείς. Στο πλαίσιο αυτό, με πρωτοβουλία του Δήμου και συμμετοχή της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου απευθύνεται κάλεσμα στους Ναξιώτες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή και ένταξη στην Εθελοντική Ομάδα που θα δραστηριοποιηθεί και στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση για τους εθελοντές θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Νάξου). Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν:

*Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Δ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Χώρα Νάξου, Νάξος, τηλέφωνο: (22853) 60100 - 60128, φαξ: 2285023570.
*Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου: Πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας, 84100, Ερμούπολη, Σύρος, τηλέφωνο: (22813) 62723, E-mail: dpp@1730.syzefxis.gov.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου