Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

«Πυρά» Λυκούδη και Θεοχαρόπουλου για Κουβέλη: Υπάρχουν και όρια

kouvelisΤην αντίδραση του βουλευτή του Ποταμιού και πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Σπύρου Λυκούδη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη ότι ουδέποτε του έγινε πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λυκούδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM διέψευσε τον ισχυρισμό του κ. Κουβέλη:
«Είναι η πρώτη φορά που θα πω δυο-τρία πράγματα παραπάνω και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην μου ζητήσετε λεπτομέρειες επί των θεμάτων αυτών. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια συζήτηση, αν δεν είχα μπροστά μου την . Ότι «δεν έγινε ποτέ τίποτα». Υπάρχουν και όρια», είπε ο κ. Λυκούδης.

«Υπέθετα ότι ο Φώτης Κουβέλης αποσυρόμενος δεν θα έκανε αναφορές σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη, στην οποία οι πολιτικές του επιλογές και πρωτοβουλίες οδήγησαν τη ΔΗΜΑΡ σε έναν εκλογικό διασυρμό, με το 0,4% τον Ιανουάριο του 2015, και σε γενικότερες περιπέτειες που έχουν σχέση και με την μη εκλογή Προέδρου τότε στην χώρα», πρόσθεσε.
Σημείωσε μάλιστα: «Εγώ είμαι σε θέση να ξέρω πάρα πολύ καλά όλο το σκηνικό εκείνης της φάσης. Υπήρξε και σαφής πρόταση και υπήρξαν και συνεννοήσεις επί της προτάσεως. Αλλά θα ήθελα να μείνουμε μέχρι εδώ».
«Βεβαίως ο κ. Κουβέλης δίνει κάποιες ερμηνείες δικές του. Ξέρετε, στην άσκηση της πολιτικής μερικές φορές τα πράγματα απλώνονται με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να χάνονται τα ίχνη της αλήθειας. Ίσως είναι μια επιλογή. Δεν ξέρω, τι να σας πω! Πάντως αυτά που σας λέω είναι έτσι όπως σας τα λέω», κατέληξε.
Τη λύπη του για τη στάση του Φώτη Κουβέλη εξέφρασε και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοχαρόπουλος ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του κ. Κουβέλη, ο οποίος είπε ότι έχει ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και θα ξαναψηφίσει, καθώς και ότι η ΔΗΜΑΡ αρνήθηκε να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πάμε σε εκλογές και να αλλάξει κυβέρνηση. «Για όλα όσα λέει και πράττει το τελευταίο χρονικό διάστημα, λυπάμαι. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Πραγματικά λυπάμαι» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου