Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Γεννηματά στο Κάραβελ:Δεν είναι εκδήλωση μνήμης αλλά πολιτικό γεγονός

gennimata-sto-karabelden-einai-ekdilwsi-mnimis-alla-politiko-gegonosΗ καρδιά του πολύπαθου ΠΑΣΟΚ ξαναχτυπάει στο Κάραβελ όπου συνέρρευσαν τα ιστορικά και νέα στελέχη ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά.
Από τον Αντώνη Λιβάνη και τον Γιάννη Καψή της πρώτης φρουράς του Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τους βουλευτές και τα στελέχη της νέας γενιάς δίνουν το παρόν και το μήνυμα " το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ".  
Το reunion είναι πρώτης τάξεως σκηνικό για την επιστροφή του γιου του ιδρυτή του πρώην προέδρου και πρώην πρωθυπουργού Γιώργυ Παπανδρέου που ενέταξε το ΚΙΔΗΣΟ στην ομπρέλα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ο κ. Παπανδρέου έφτασε στο Κάραβελ συνοδευόμενος από τον «στρατηγό»  Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Δημήτρη Ρέππα. Στην ροτόντα των στελεχών του  ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου κάθονται ακόμη και οι κκ. Κρεμαστινός και Κεγκέρογλου.

« Στο πρόσωπο σας τιμούμε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα δεν είναι εκδήλωση μνήμης αλλά πολιτικό γεγονός, που συνδέεται με στόχο την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης» ανέφερε στην εισήγησή της η Φώφη Γεννηματά καλωσορίζοντας τις φυλές του ΠΑΣΟΚ.   
Η κ. Γεννηματά κάλυψε και τις απουσίες στελεχών όπως ο  Κώστας Σημίτης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. λέγοντας «δηλώνουν παρόντες και άλλοι που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα».

Τα στελέχη που ανταποκρίθηκαν
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 
Βάσω Παπανδρέου
Κώστας Λαλιώτης
Συλβάνα Ράπτη
Σούλα Μερεντίτη
Λάζαρος Λωτίδης
Μιχάλης Νεονάκης
Γιώργος Δασκαλάκης
Βαγγέλης Αργύρης
Τόνια Αντωνίου
Χρήστος Πρωτόπαπας
Κώστας Γείτονας
Μιλτιάδης Παπαιωάννου
Κατερίνα Μπατζελή
Πάρης Κουκουλόπουλος
Ροβέρτος Σπυρόπουλος
Γιαννης Μαγκριώτης
Δημήτρης Αλαμπάνος
Απόστολος Κακλαμάνης
 
Ακόμη παρόντες είναι 
Ευα ΚαϊλήΓιώργος Ανωμερίτης, Νάντια Γιαννακοπούλου
Ροδούλα Ζήση ,Γιάννης Κουράκης,Πυθαγόρας Βαρδίκος,Βαγγελιώ Σχοιναράκη, Ελένη Ανουσάκη,Χρήστος Πάχτας,Γιάννης Δριβελέγκας,Μιχάλης Νεονάκης,Χρήστος Σμυρλής,Γιώργος Κατσιμπάρδης,Σούλα Μερεντίτη,Νίκος Μπίστης,Λεωνίδας Γρηγοράκος,Συμεών Κεδίκογλου,Δημήτρης Σαρρής,Ηλίας Μπεριάτος,Γιάννης Σουλαδάκης,Κατερίνα Μπατζελή,Γιάννης Βλατής,
Νίκος Σηφουνάκης,Ρένα Λαμπράκη,Ντίνος Ρόβλιας,Αλέξανδρος Ακριβάκης,Σήφης Βαλυράκης,Γιάννης Θωμάς,Γιώργος Σταυρακάκης,
Ευτύχης Κοντομάρης,Κώστας Τριαντάφυλλος,Γρηγόρης Νιώτης,
Φίλιππος Σαχινίδης,Χάρης Καστανίδης,Σωκράτης Ξυνίδης,
Γιώργος Πεταλωτής,Σταύρος Αρναουτάκης ,Α,Ποδηματά, Γ.Χάιδος, Στ.Γερανίδης, Πιπεριάς, Μαγκούφης, Ανωμερίτης, Σχοιναράκη.

Φώφη: Είμαστε όλοι μαζί τιμή στην ιστορία μας   

Στο καλωσόρισμα της η Φώφη Γεννηματά σημείωσε μεταξύ άλλων ότι οι πρωτοβουλίες θα έχουν  συνέχεια και ξεκαθάρισε πως δηλώνουν παρόντες και άλλοι που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.
«Είμαστε όλοι μαζί, τιμή στην ιστορία μας»  σημείωσε ζήτησε ενότητα και καλωσόρισε τους παλαιούς συντρόφους του ΚΙΔΗΣΟ.  
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως οδηγεί τη χώρα σε κατάσταση μόνιμου κόφτη. Δεν έχουν εξουσιοδότηση να αλυσοδέσουν τη χώρα, είπε χαρακτηριστικά. Η χώρα έχει ανάγκη από μια άλλη κυβέρνηση, επισήμανε, υπογραμμίζοντας τις διαφορές με τη ΝΔ. Ναι στην ήττα του Σύριζα, όχι στην παλινόρθωση της δεξιάς, ήταν το σύνθημα που χρησιμοποίησε.
Τέλος, η κυρία Γεννηματά ανέφερε για μια ακόμη φορά πως στόχος της συνεργασίας είναι το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη δημιουργία νέου ενιαίου φορέα.  
Η κ.Γεννηματά έκοψε και την πίτα του Κινήματος, με το φλουρί να πέφτει στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου