Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Αδιαφορία για την υλοποίηση του έργου του ΚΕΓΕ καταλόγισε στον δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σαγκρίου

syneleysi sagri 4Αδιαφορία για την υλοποίηση του έργου του ΚΕΓΕ καταλόγισε στον δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σαγκρίου Στέλιος Σκορδιαλός, ο οποίος σήμερα το απόγευμα στις 16:30 μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Αγώνα θα συναντηθεί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για το φλέγον αυτό ζήτημα.
Μιλώντας στην εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5 και την Πόπη Αλιμπέρτη, ο κ. Σκορδιαλός υποστήριξε ότι ο ίδιος ο Μανόλης Μαργαρίτης έχει μετατρέψει το θέμα του ΚΕΓΕ σε πολιτικό παιχνίδι, πλασάροντας τα δεδομένα της υπόθεσης «εκεί που θέλει και όπως θέλει».

«Δεν είναι ένα θέμα απλό που αφορά μια ομάδα ανθρώπων, αλλά αφορά όλο το νησί [...] Εμείς κοιτάμε το καλό του τόπου, αυτό που έχει στερηθεί ο κόσμος [...] Το ΚΕΓΕ είναι η στέγη των αγροτών της Νάξου, το δικαιούνται» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σκορδιαλός, ο οποίος δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι η, μέχρι σήμερα, συμπεριφορά του δημάρχου, φανερώνει ότι «δεν θέλει να κάνει το ΚΕΓΕ στο Σαγκρί». Κι αυτό γιατί, όπως είπε, ο δήμος διαχρονικά άφησε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου.
«Από το 2011 ο δήμαρχος δεν μας έχει δείξει κάποια καλή συνεργασία [...] Αδιαφορεί και η αδιαφορία του δεν ξέρω που αποσκοπεί [...] Δεν προέρχεται από αγροτική οικογένεια, να ξέρει τον μόχθο αυτών των ανθρώπων και τι τους έχει στερήσει. Αν δείτε τις ρυτίδες στα πρόσωπα τους, θα δείτε ζωγραφισμένα τα χρόνια» ανέφερε ο κ. Σκορδιαλός και συμπλήρωσε ότι η Επιτροπή Αγώνα θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να κατοχυρωθεί η έδρα και να προχωρήσει «το σπουδαίο αυτό έργο» που απασχολεί εδώ και χρόνια τη Νάξο, με τα περιθώρια ωστόσο να στενεύουν επικίνδυνα.
Πάντως, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο κ. Μαργαρίτης δεν θα παραστεί στη σημερινή συνάντηση, ο κ. Σκορδιαλός είπε: «Κάθε 20 μέρες κατεβαίνει και φωτογραφίζεται με τους υπουργούς, δεν μπορεί να έρθει για ένα τόσο σημαντικό θέμα;».

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου