Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

.....οι αποφάσεις του ΣτΕ για στρατιωτικούς και ΣΑ, δεν είναι αμετάκλητες και δεσμευτικές;;;

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOCΑντί να καταργήσουν την έκπτωση 25% που έχουν καθιερώσει στον φόρο εισοδήματος των βουλευτών, την επεκτείνουν και στους δικαστές (αυτό το λέμε και .... "κατοχύρωση")
. Μάλιστα όπως γράφει η ΠΟΛ 1147/2016 της ΓΓΔΕ/Υπ. Οικονομικών "Οι αποφάσεις του Μισθοδικείου είναι αμετάκλητες και δεσμευτικές για τη Διοίκηση ως προς το νομικό ζήτημα που επιλύουν." Ερωτώ, οι αποφάσεις του ΣτΕ για στρατιωτικούς και ΣΑ, δεν είναι αμετάκλητες και δεσμευτικές;;; 
Αλλά και το αιτιολογικό που περιλαμβάνει η ΠΟΛ ... συγκλονίζει !!!! 
" 4. Σε διάφορες υπηρεσίες του Υπ. Οικονομικών κατατέθηκαν πολλαπλά αιτήματα δικαστικών λειτουργών, εν ενεργεία αλλά και συνταξιούχων, οι οποίοι αιτούνται οι αποδοχές και συντάξεις τους να τύχουν της ίδιας ως άνω φορολογικής μεταχείρισης με αυτών που προσέφυγαν και που δικαιώθηκαν από το Μισθοδικείο με τις ανωτέρω αποφάσεις. 

5. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και προκειμένου να αποφευχθεί άσκοπη επιβάρυνση των δικαστηρίων και ταλαιπωρία των πολιτών, οι υπηρεσίες του Υπ. Οικονομικών θα προβούν σε νέα εκκαθάριση, υπολογίζοντας τον οφειλόμενο φόρο εισοδήματος μετά την αφαίρεση ποσοστού 25% από τις ακαθάριστες αποδοχές τους (εν ενεργεία και συντάξιμες). " Δηλ. τι μας .. προτρέπουν για να δικαιωθούμε; Να "βομβαρδίσουμε και βουλιάξουμε" το Ελεγκτικό Συνέδριο και τα Διοικητικά δικαστήρια με αγωγές!! Ζήτω η ΕΛΛΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου