Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

«Ιησού Χριστέ»!

Χθες τα ψήφισαν όλα. Από τη ΔΕΗ μέχρι την ΕΥΔΑΠ. Από τα ΕΛΤΑ μέχρι την Αττικό Μετρό. Από την ΕΛΒΟ μέχρι τις Κτηριακές Υποδομές. Όλα τα ξεπουλάνε. Κάτι μουρμούρισαν οι δύο οικολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ. Και μετά; … Συμφώνησαν και αυτοί. Όχι με προσανατολισμό στην αλήθεια. Που τέτοια πράγματα με δαύτους. Συμφώνησαν να μας εμπαίξουν. Στο πλαίσιο μιας διαρκούς φαρσοκωμωδίας.
Τι σκαρφίστηκαν, οι αθεόφοβοι, πάλι; Πρόσθεσαν ότι κατά την ιδιωτικοποίηση των δύο μεγάλων επιχειρήσεων διαχείρισης του νερού «θα ληφθεί υπόψη το Σύνταγμα και οι δικαστικές αποφάσεις».
Δηλαδή τι θεωρούν οι φοβεροί νομομαθείς του ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχει περίπτωση να μην εφαρμοσθεί το Σύνταγμά μας σε οποιαδήποτε υπόθεση; Ή, μήπως, υπάρχει δυνατότητα να παρακαμφθούν οι δικαστικές αποφάσεις; Να κάμω ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά. Δηλαδή στις ιδιωτικοποιήσεις των άλλων ΔΕΚΟ δεν θα εφαρμόζεται το Σύνταγμα και οι δικαστικές αποφάσεις;
Στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ελέχθησαν και άλλες φαιδρότητες.

Πως, δήθεν, αξιοποίηση των ΔΕΚΟ δεν σημαίνει ιδιωτικοποίηση. Δηλαδή, τι σημαίνει για τους συριζαίους «αξιοποίηση». Δηλαδή τι αξιοποίηση θα επιχειρήσουν στην Αττικό Μετρό; Θα τρέχουν τα υπόγεια τρένα πιο γρήγορα; Οι ξένοι επενδυτές θα φυτέψουνε λουλούδια και παρτέρια στους σταθμούς του Μετρό; Ή θα τους δοθεί μία και μοναδική ευκαιρία να αυξήσουν τα εισιτήρια;
Πως, δήθεν, δεν θα βρεθεί ιδιώτης να αγοράσει την ΕΥΔΑΠ. Η φαιδρότητα και η γελοιότητα δεν έχει όρια: «μόνο ο Ιησούς Χριστός θα αγόραζε ΔΕΚΟ με χρέη»! Τάδε έφη υπουργός της μικρής παρέας του Αλέξη! Προφανώς έχει αντλήσει τις πληροφορίες του από την «Αποκάλυψη» των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Με αυτά και άλλα, δεν επιχείρησαν τα μόνα, που τους επιτρέπονται, αυτή την στιγμή.
Πρώτον: να ζητήσουν συγνώμη από τον ελληνικό λαό. Για τα τερατώδη ψέματα που τόλμησαν να εκστομίσουν τα τελευταία χρόνια.
Δεύτερον: να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη από τους ανέργους, που κρατούν σε ομηρεία. Από τη μεσαία και αγροτική τάξη. Για τις καταβόθρες της πιο άγριας λιτότητας στις οποίες τις έχουν ρίξει.
Τρίτον: να ζητήσουν συγνώμη από τους ευρωπαϊκούς λαούς. Για τον λαϊκισμό με τον οποίον επιχείρησαν να καταφέρουν οδυνηρά πλήγματα στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τέταρτον: να ζητήσουν συγνώμη και να κάνουν πολλές μετάνοιες μπροστά στους πολιτικούς τους αντιπάλους. Για την απόπειρα της ηθικής δολοφονίας του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου