Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Όταν η «Αυγή» έδινε συμβουλές πώς να μην πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ Τι έγραφε η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ τον Αύγουστο του 2014 με τίτλο «Πώς δεν θα πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ».

otan-i-augi-edine-sumboules-pws-na-min-plirwsoume-enfiaΦέτος η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, προκειμένου να εισπραχθεί ο ΕΝΦΙΑ και να επιτευχθούν οι στόχοι των εσόδων, ώστε να μην ενεργοποιηθεί ο λεγόμενος δημοσιονομικός «κόφτης». 
Ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια, της «αντιμνημονιακής» περιόδου, η επίσημη κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή» έδινε νομικές συμβουλές για το πώς οι πολίτες θα καταθέσουν προσφυγή για να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.

Τι έγραφε η Αυγή τον Αύγουστο του 2014 με τίτλο «Πώς δεν θα πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ»:

«Εξώδικη δήλωση επιφύλαξης πληρωμής του ΕΝΦΙΑ συνέταξαν δύο νομικοί για όσους φορολογούμενους αρνηθούν να πληρώσουν το νέο κυβερνητικό «χαράτσι». Ο Γιάννης Καρδαράς, επικεφαλής της παράταξης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στον Δικηγορικό
Σύλλογο Πειραιά και ο Γιάννης Βρέλλος, μέλος της παράταξης και εκλεγμένος στο ΔΣΠ έστειλαν για κάθε ενδιαφερόμενο/η Σχέδιο Ενδικοφανούς Προσφυγής και Σχέδιο Δήλωσης Επιφύλαξης για τις Καταβολές, εάν κάποιος αποφασίσει να πληρώσει, που πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 28.8 στο Δικαστικό Τμήμα της Εφορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου