Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Βιωματικός Τουρισμός ή Τουρισμός Εμπειρίας: Συζήτηση με τοπικούς φορείς Τουρισμού και Πολιτισμού. Κυριακή 31 Ιουλίου 2016, ώρα 10 μ.μ. στην πλάτσα του Σαγκρίου


ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΜΜΩΔΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΟΙ ΠΝΟΕΣ Σαγκρίου διοργανώνουν και φέτος τα ΔΗΜΗΤΡΙΑ  2016 και σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί, για τον Βιωματικό Τουρισμό ή Τουρισμό εμπειρίας (Experiential Tourism) στο Σαγκρί στι 31 Ιουλίου στις 10 μ.μ.

Στη συζήτηση αυτή θα παρουσιαστεί  το θέμα του Βιωματικού Τουρισμού αλλά κυρίως  σκοπεύουμε να αναδειχθούν οι τάσεις και το ενδιαφέρον από την πλευρά των τουριστών, όπως τα αντιλαμβάνονται οι τουριστικοί φορείς,  καθώς και το ενδιαφέρον και οι δυνατότητες των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων να αναδείξουν, να προβάλουν και να διαδώσουν τα πολιτιστικά στοιχεία του τόπου τους, στους επισκέπτες της Νάξου που επιθυμούν να την γνωρίσουν πραγματικά. Επίσης να διερευνηθεί αν είναι επιθυμητή και δυνατή μία συνεργασία μεταξύ των φορέων.


Κάθε φορέας που θα συμμετάσχει θα μπορεί να έχει μία ολιγόλεπτη εισήγηση. Επίσης, μπορεί να μας αποστείλει 3 φωτογραφίες που ξεχωρίζουν τον τόπο του (τοπία, αρχιτεκτονική, εκδηλώσεις, μνημεία, γαστρονομία κλπ) για να προβληθούν στην εκδήλωση.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε έγκαιρα για την συμμετοχή σας. E-mail:orfanos.iakovos@gmail.com , τηλ.: 6974500401

Για να έχουμε μια κοινή αντίληψη του βιωματικού τουρισμού παραθέτουμε πιο κάτω δύο λόγια γι αυτόν.

Εκ μέρους των ΠΝΟΩΝ
Ιακ. Ορφανός
Συντονιστής της συζήτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου