Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Αυτοκριτική… Βούτση: Φλερτάραμε με πολλές αυταπάτες ως απεδείχθησαν…

nikos-voutsisΤην παραδοχή ότι η κυβέρνηση φλέρταρε με πολιτικές αυταπάτες έκανε ο Νίκος Βούτσης, που έριξε «φαρμακερά» βέλη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη.
«Φλερτάραμε με πολλές αυταπάτες ως απεδείχθησαν, για Κινέζους, για Ρώσους, για Ντράγκι, για το μέτωπο του Νότου που έρχεται αλλά καθυστερημένα», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξη στην «Καθημερινή».
Ο κ. Βούτσης μίλησε με ιδιαίτερα «σκοτεινά» χρώματα και για την προκάτοχό του, για την οποία αναφέρει ότι ενώ στην αρχή συμφωνούσε, έστω και τυπικά με την κυβερνητική γραμμή, μετά το δημοψήφισμα και μέχρι τις εκλογές ακολούθησε ένα δραματικό διάστημα.

«Για 2,5 μήνες γεμάτους η Ζωή έκανε τέρατα και σημεία, είχε απασφαλίσει που λένε… Συνεδριάσεις που κρατούσαν μέχρι το πρωί, bullying, απίστευτα πράγματα που δεν είναι και αυτά γνωστά. Εμείς κάνουμε εκλογές και η Κωνσταντοπούλου μόνη της κάνει Βουλή.
Τότε που συγκαλούσε εικοσαμελείς επιτροπές και έκανε συνεντεύξεις Τύπου 5,5 ωρών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε δημοσιοποιήσει πολλά πράγματα για να μην φτύνει ο κόσμος την Αριστερά».
Σε ό,τι αφορά τον Γιάνη Βαρουφάκη και τα όσα είπε για Plan Χ, ο κ. Βούτσης σημείωσε «Είναι αδιανόητο να μιλάει κανείς όταν τελειώνει την υπουργική του θητεία και είναι σε πολύ κρίσιμες και απόρρητες θέσεις» και συγκεκριμένα για τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη για εναλλακτικά σχέδια τόνισε «εμείς που ξέραμε πραγματικά γελάμε και κλαίμε…
Το κάδρο που παρουσιάζει ο Γιάνης δεν είναι το ακριβές αλλά είναι ελκτικό και είναι σίγουρο ότι ο ίδιος το πιστεύει. Περί αυτού πρόκειται».
Τέλος ο κ. Βούτσης δήλωσε βέβαιος ότι και τώρα να γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου