Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Ο.ΝΑ.Σ. Χωρίς απαρτία η έκτακτη Γ.Σ. , η λύση στο πρόβλημα μέσω δικαιοσύνης

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Κυριακής παρουσιάστηκαν 39 αντιπρόσωποι των συλλόγων μελών της ΟΝΑΣ, αριθμός κατά πολύ μικρότερος από τους 67 αντιπροσώπους - μέλη που απαιτούνταν για τη συμπλήρωση απαρτίας.
Με βάση τα όσα ορίζει το καταστατικό της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υποβληθεί αίτηση από όποιον ή όποιους έχουν έννομο συμφέρον προς το δικαστήριο, προκειμένου να ορίσει διοικητικό συμβούλιο με μοναδικό σκοπό τη διεξαγωγή εκλογών.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με το καταστατικό, η θητεία του σημερινού διοικητικού συμβουλίου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2015.

1 σχόλιο:

  1. Βγήκαν τα ορφανα του Γιωργάκη και του Σημίτη (Λεβογιάννης facebook) και κάποιοι ελάχιστοι ακόλουθοί τους και μιξοκλαίνε για την ΟΝΑσ, κατηγορώντας όλες τις διοικησεις της σε βάθος 15τίας για τη σημερινή κρίση που θα ξεπεραστεί σύντομα σε πείσμα των...σωτήρων, που είδαμε πως μας σωσανε όταν αυτοι άσκησαν εξουσία. Η ΟΝΑΣ ήτανε όρθια όταν η γενικότερη κρίση διέλυε τους συλλόγους και θα παραμείνει όρθια, μη δίνοντας τη χαρά σ' αυτούς που εκμεταλεύονται τη σημερινή δυσκολία για να παίξουν τα προσωπικά, ρεβανσιστικά και φτηνά παιχνιδάκια τους. Τους ξέρει ο κόσμος, τους έζησε όταν κομματικοποιούσαν τα πάντα και όταν χρησιμοποιούσας την ΟΝΑΣ για να πάρουν πολιτικές καρέκλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου