Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Παυλόπουλος-Σαμαράς: Να εξασφαλιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ( ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ )

samaras-paulopoulosΜε φόντο ότι το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη απειλείται, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος το τελευταίο διάστημα διαμηνύει ότι θα κινηθεί στα όρια των συνταγματικών του αρμοδιοτήτων για να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
«Την άλλη Κυριακή ο Ελληνικός Λαός θα αποδείξει για άλλη μια φορά ότι στις κρίσιμες ώρες δείχνει την μεγαλύτερη ωριμότητα και αποφασιστικότητα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντησή του σήμερα το μεσημέρι με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στο Προεδρικό Μέγαρο.
Όπως σημείωσε ο κ.Παυλόπουλος «η πορεία της χώρας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη» και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο από την κοινή προσπάθεια όλων, που τώρα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία».Μάλιστα, επισήμανε ότι εν όψει της επικαιρότητας «αυτό το διακύβευμα, το γνωρίζει πολύ καλά και ο ελληνικός λαός».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε ότι η υπεράσπιση της θέσεως της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την παράταξή του και πρόσθεσε ότι «είναι μια θέση, η οποία, πραγματικά στηρίζει την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδος».
Αφού σημείωσε, ότι γνωρίζει πως και ο κ.Παυλόπουλος συμφωνεί με αυτή την θέση, συνέχισε λέγοντας «οφείλω, όμως, να σας πω ότι αυτή τη στιγμή η υπεράσπιση αυτής της εθνικής θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η ¨κόκκινη γραμμή¨ βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο» και κατέληξε τονίζοντας, πως «γι’ αυτόν τον λόγο θέλησα να σας δω σήμερα και επ΄αυτού να συζητήσουμε».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου