Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ.... ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ...

kaklamanis098Το ρόλο του συμφιλιωτή θέλει να παίξει ο Απ. Κακλαμάνης που προτείνει τη κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ κάτω από την επωνυμία "Ενωτική Κίνηση".

Να φέρει κοντά τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου θέλει ο Απόστολος Κακλαμάνης που ανέλαβε πρωτοβουλία με την επωνυμία «Ενωτική Κίνηση».
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κακλαμάνης οργάνωσε τις προηγούμενες ημέρες στην Αργυρούπολη συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΔΗΣΟ και του ευρύτερου δημοκρατικού προοδευτικού χώρου με στόχο «να υπάρξει καταλλαγή και συνεννόηση ανάμεσα σε όσους ακολουθούν τους δύο κομματικούς σχηματισμούς (ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ) και όσους απέμειναν ανένταχτοι».

Αναφερόμενος στην «Ενωτική Κίνηση», ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ανέφερε: «Δεν είμαστε ένα καινούργιο κόμμα. Οι πάντες, άλλωστε, οφείλουμε, χάριν της ενότητας και της κάθαρσης του χώρου μας, να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Τα “νέα” κόμματα είναι έργο των συμφερόντων, που είναι διάδοχα εκείνων που κατακερμάτιζαν τη δημοκρατική παράταξή μας σε 8-9 κόμματα στη 10ετία του 1950. Θέλουμε να συγκεντρωθούν ξανά οι δυνάμεις της παράταξής μας και να μη συνεχιστεί το σημερινό “σκορποχώρι”, που εξυπηρετεί ματαιοδοξίες ή άλλες ιδιοτέλειες προσώπων και συμφέροντα ξένα προς τα εθνικά και τα λαϊκά».
Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, «επί 5 χρόνια, ο τόπος πληρώνει την ψευδαντίσταση των κυρίων Σαμαρά, Καμμένου, Τσίπρα, κ.ά., στην επιτακτική ανάγκη της Εθνικής Ενότητας και του Αγώνα ενάντια στον Οικονομικό Πόλεμο, που αντιμετωπίζει η Ελλάδα από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης μέχρι σήμερα.
Από το κακό στο χειρότερο, φθάσαμε στα πρόθυρα της ολοκληρωτικής εσωτερικής κατάρρευσης και της εθνικής καταστροφής. Επί τέλους, η εθνική μας τύφλωση πρέπει να τερματιστεί. Αυτή η παράταξη, όπως σε όλες τις δύσκολες ώρες, πρέπει να κάνει το καθήκον της. Η Ενότητα και η Ανασυγκρότησή της, είναι αναγκαίες προϋποθέσεις για να επιτελέσει αυτό το εθνικό καθήκον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου