Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Αυστηρό tweet του αμερικανού πρέσβη για τον Σάββα Ξηρό: Να μην κάνει βήμα έξω από τη φυλακή

hpa"Βόμβα Ξηρού" φαίνεται πως έχει πέσει στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου που προβλέπει την κατ' οίκον έκτιση της ποινής για όσους πάσχουν από βαριά αναπηρία. Νέο αυστηρό μήνυμα από τις ΗΠΑ να μην αποφυλακιστεί ο Σάββας Ξηρός.

Νέο σαφές μήνυμα για τη μη αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού απέστειλαν την Τρίτη το βράδυ οι Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξή του στο Star.

«Ο Ξηρός δεν θα πρέπει να κάνει βήμα έξω από τη φυλακή πριν εκτίσει την ποινή του» διεμήνυσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς κληθείς να σχολιάσει βίντεο με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού που τού παρέθεσε o Βρετανός δημοσιογράφος της οικονομικής εφημερίδας Financial Times Πίτερ Σπίγκελ.
«Η διάσταση απόψεων για την υπόθεση Ξηρού δεν έχει πλήξει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, ούτε και τη σύμπλευση των δύο χωρών στο θέμα της διαπραγμάτευσης για την οικονομία» υποστήριξε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός μιλώντας για την επίμαχη διάταξη του νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου