Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Νάντια Βαλαβάνη: Τώρα μαθαίνω, ούτε φορολογική δήλωση δεν έκανα μόνη μου

Νάντια Βαλαβάνη: Τώρα μαθαίνω, ούτε φορολογική δήλωση δεν έκανα μόνη μουΜε ανοικτό το στόμα έμειναν οι βουλευτές επιτροπής της Βουλής όταν άκουσαν την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, αρμόδια για θέματα φορολογίας, Νάντια Βαλαβάνη να παραδέχεται πως δεν έχει ιδέα από φορολογικά.
«Ούτε τη φορολογική μου δήλωση δεν έφτιαχνα μόνη μου, έβαζα λογιστή και τα μαθαίνω τώρα» είπε με αφοπλιστκή ειλικρίνεια.

Μιλώντας στη συνεδρίαση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η κα Βαλαβάνη είπε πως το αντικείμενο των σπουδών της δεν έχει σχέση με ζητήματα φορολογίας, αλλά περισσότερο με τα μακροοικονομικά και πως η ίδια τώρα μαθαίνει τον Κώδικα Φορολογίας.
Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, παραδέχθηκε πως έμαθε τυχαία για την ΠΝΠ και έβαλε τις ρυθμίσεις αυτές για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Μάλιστα, είπε ότι ρώτησε 60 τελωνειακούς, οι οποίοι τη διαβεβαίωσαν ότι με τις ρυθμίσεις αυτές δεν πρόκειται να σβηστεί κανένα πρόστιμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου