Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΠΑΣΟΚ κατά Καμμένου για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου: Δείξτε στοιχειώδη σοβαρότητα Πηγή: ΠΑΣΟΚ κατά Καμμένου για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου: Δείξτε στοιχειώδη σοβαρότητα..

ΠΑΣΟΚ κατά Καμμένου για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου: Δείξτε στοιχειώδη σοβαρότηταΜε έντονο τρόπο αντέδρασε το ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου από τις ΗΠΑ για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
Η Χ. Τρικούπη ζητά να πάρει θέση ο Πρωθυπουργός για το θέμα: «Τα όσα δήλωσε ο κ. Καμμένος για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα και αναπάντητα από την κυβέρνηση και προσωπικά από τον κ. Τσίπρα».

Καταλήγει δε λέγοντας: «Περιμένουμε  να γίνουν το ταχύτερο στοιχειώδεις ενέργειες προάσπισης της σοβαρότητας της εθνικής πολιτικής».
Με ειρωνικό τρόπο αντέδρασε και ο πρώην υπουργός ΠΕΚΑ και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης: «Ο αναρμόδιος για τα πετρέλαια κ. Καμμένος, τα μοιράζει με τους Αμερικάνους στο Αιγαίο. Γίνεται ΠΘ & ΥΠΕΞ & ΥΠΑΠΕΝ & ΒΟΥΛΗ!Σοβαρή κυβέρνηση...» σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου