Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.. Χρυσόγονος: Αν ο λαός ήθελε ρήξη θα ψήφιζε ΚΚΕ στις εκλογές

xrysogonos

"Δεν υπάρχει λαϊκή εντολή για ρήξη αλλά για διαπραγμάτευση", ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για ρήξη με τους εταίρους.

Απάντηση στα κυβερνητικά στελέχη που κάνουν λόγο για ρήξη με τους εταίρους, όπως οι Γιάνης Βαρουφάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος, αλλά και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, έδωσε το Σάββατο μέσω του ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος.

«Δεν υπάρχει λαϊκή εντολή για ρήξη, υπάρχει εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση… Αν ήθελε ο λαός ρήξη, θα ψήφιζε ΚΚΕ στις εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής.
Να συγκρουστεί με τους εταίρους της καλεί ευθέως την κυβέρνηση σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κεφάλαιο ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, αμφισβητώντας ότι η λύση που προσφέρεται από τους «θεσμούς» (τρόικα) είναι βιώσιμη για την χώρα.
Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά τη δήλωσή του στο Star περί ρήξης που προκάλεσε τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ανέφερε ότι είναι αισιόδοξος ότι η λύση με τους δανειστές είναι περισσότερο κοντά από ποτέ.
Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου