Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Συζήτηση με επιφυλάξεις και αντιρρήσεις στο Κυβερνητικό Συμβούλιο

Επιφυλάξεις και αντιρρήσεις εκφράστηκαν σε επιμέρους ζητήματα κατά τη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου, με τον Πρωθυπουργό, αλλά και τον υπουργό Οικονομικών να ενημερώνουν αναλυτικά τους υπουργούς για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων.
Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, ο διάλογος ήταν γόνιμος και εποικοδομητικός και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν διευκρινιστικές ερωτήσεις από τη πλευρά των υπουργών.

Όλοι εξέφρασαν την άποψη τους για το πως πρέπει να προχωρήσουν από δω και στο εξής σε σχέση με το νομοθετικό έργο. Αυτό βέβαια, όπως επεσήμαναν, είναι κάτι  που θα εξαρτηθεί και από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του eurogroup.
Τα μέλη του κυβερνητικού συμβουλίου στάθηκαν και στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ξεκινήσει το κυβερνητικό έργο, δίχως ωστόσο να δίνουν λεπτομέρειες, καθώς το μείζον όπως σημείωναν είναι " να περάσει η συμφωνία από τα Κοινοβούλια".
Όσον αφορά για το πότε θα έρθει στη Βουλή η συμφωνία για επέκταση μαζί με το εξασέλιδο του υπουργού Οικονομικών, κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος τόνιζε, πως  μπορεί να μην έρθει στη Βουλή. "Θα το δούμε. Μπορεί να μη χρειαστεί. Το σημαντικό είναι να περάσει απο τα άλλα κοινοβούλια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου