Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 2015

Πανναξιακός, Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑθήναςΟ Σ.Φ. Αθήνας ενημερώνει τα μέλη και φίλους του Πανναξιακού στην Αθήνα οτι ενόψει της συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας στον τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1/3/2015, στην Πάρο, θα διοργανωθεί μονοήμερη εκδρομή από την Αθήνα με επιστροφή το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Μετά από συνεννόηση και με τη στήριξη της Διοίκησης του Συλλόγου, θα ισχύσει σημαντική έκπτωση εισιτηρίων για όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας (Πειραιάς - Πάρος - Πειραιάς) με αύξηση του ποσοστού έκπτωσης αναλόγως της συμμετοχής.
Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας από τη Αθήνα να δώσουμε δυναμικό παρόν και να ενώσουμε τις φωνές μας με τους φιλάθλους από το νησί, για μια ακόμη μαζική εκτός έδρας 'αποστολή', με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη Κυπέλλου Κυκλάδων.

Όσοι περισσότεροι συμμετέχουμε, τόσο ισχυρότερη θα είναι η φωνή του Πανναξιακού μας σε ακόμη μια σπουδαία πρόκληση για την ομάδα μας.
Επειδή η διαδικασία έκδοσης ομαδικών εισιτηρίων θα υλοποιηθεί μέσω της Διοίκησης του Συλλόγου, παρακαλούμε τους φίλους που θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν το συντομότερο τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο), είτε στέλνοντας μήνυμα στο profile του Athens Club στο facebook, είτε καλώντας στα τηλέφωνα: 6972 051116 & 6942 565670.
Ραντεβού λοιπόν, την Κυριακή 1/3/2015 για να ζήσουμε από κοντά, ακόμη μια σπουδαία επιτυχία της ομάδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου