Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Πόσο..... κικιλιας πρέπει να είναι κάποιος όταν δεν καταλαβαίνει πως δεν αποδομείς την ιεραρχία μπροστά σε κάμερες, γιατί αύριο που εσύ θα είσαι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας - μπουγελομένος ελπίζω- οι κοινωνίες θα προσδοκούν έναν ακόμη λαϊκιστή σαν κι εσένα.

KIKILIAS ASTYNOMIA 4«Άστραψε και βρόντηξε» ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης Βασίλης Κικίλιας πριν από λίγα λεπτά, γιατί στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στον 5ο όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, βρήκε μόνο αξιωματικούς! 
«Θέλω να δω τα παιδιά», φώναξε ο Υπουργός. Και πρόσθεσε: «Για τα παιδιά ήρθα εδώ, δεν ήρθα μόνο για τους αξιωματικούς». Ο Βασίλης Κικίλιας αποχώρησε από την αίθουσα της συγκέντρωσης, λέγοντας ότι θαπεριμένει να έρθουν οι αστυνομικοί και μετά θα επιστρέψει.

Ο Υπουργός βγήκε στον προθάλαμο της αίθουσας όπου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, επαναλαμβάνοντας τα όσα είχε πει νωρίτερα εντός της αίθουσας. Ο κ. Κικίλιας είπε ότι η Ελληνική Αστυνομία στηρίζεται στους αστυνομικούς που βρίσκονται κάθε μέρα στους δρόμους και δίνουν μάχη καθημερινά. «Αυτούς θέλω να δω και σε αυτούς θέλω να μιλήσω», τόνισε ο Υπουργός.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, έγινε αμέσως κινητοποίηση για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αστυνομικοί στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου της Ερμού, προκειμένου να τους μιλήσει ο Υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου