Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει τίποτα. Εμείς είμαστε πια η ευρωπαϊκή εξαίρεση, η φοβερή ελληνική ιδιαιτερότητα. Τους έχουμε τρελάνει στο παραμύθι.

kurtsos-i-kubernisi-mas-exei-trelanei-sto-paramuthiΣφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση ασκεί ο ευρωβουλευτής της ΝΔΓιώργος Κύρτσος για το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει στην υλοποίηση όσων έχει υπογράψει με την πλευρά των δανειστών.
Ο κ. Κύρτσος, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 σημειώνει ότι «Η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει τίποτα. Εμείς είμαστε πια η ευρωπαϊκή εξαίρεση, η φοβερή ελληνική ιδιαιτερότητα. Τους έχουμε τρελάνει στο παραμύθι, δεν έχουμε εφαρμόσει αυτά που έχουμε υπογράψει. Ας υπογράφαμε λιγότερα, αλλά αυτά που υπογράψαμε, πρέπει να τα εφαρμόζουμε. Έχουμε ανοδική πολιτική δύναμη, μια δύναμη -τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δηλαδή-, που λέει ότι δεν εφαρμόζει τίποτα».

Σε ερώτηση αν εννοεί τη σημερινή κυβέρνηση απαντά: «Προφανώς. Όταν έχουν υπογράψει να μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις και τώρα προσπαθούν να το καθυστερήσουν, διότι υπάρχουν προεδρικές εκλογές και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠαΣοΚ αρνούνται να πειθαρχήσουν, αν δεν προστατευθούν έναντι του καφενείου στο χωριό ή οτιδήποτε, νομίζετε ότι έτσι λειτουργούν οι Ευρωπαίοι; Δηλαδή να καταστραφούν όλοι, για να διευκολυνθούν οι δικοί μας; Πού τα βρήκαμε αυτά, δηλαδή;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου