Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Η Άννα Διαμαντοπούλου ζητά νέο πολιτικό σχήμα για την Κεντροαριστερά

"Χρειαζόμαστε  ένα νέο ξεκίνημα ένα νέο πολιτικό σχήμα  με διαδικασίες δημοκρατίας και συλλογικότητας για την Hγεσία και πάνω απ’ όλα με Λόγο προγραμματικό και πολιτικό", γράφει χαρακτηριστικά.Διευκρινίζει πως μόνο σε μια τέτοια προσπάθεια είναι διατεθειμένη να λάβει μέρος ενεργά. "Για την ουσία αυτής της πρότασης δουλεύω αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εκτός  κομματικής ζωής", τονίζει.
Αναλυτικά:

"Στις ιδέες λέμε ναι…
Στην πρόοδο λέμε ναι…
Σε νέο σχήμα λέμε ναι…
Όχι πια  στις αέναες συζητήσεις…
Όχι άλλο στις κινήσεις…
Όχι στις προσωπικές πολιτικές…
Εδώ και δύο χρόνια κόμματα, ομάδες και στελέχη της  Κεντροαριστεράς, συνέρχονται, συζητούν, και δημιουργούν ειδήσεις που δεν  βασίζονται στα μεγάλα ζητήματα για την έξοδο της χώρας από την κρίση ούτε στητή θεσμική της και παραγωγική της συγκρότηση.  Αντικείμενο των ειδήσεων είναι η συμμετοχή "επωνύμων" και αποσπασματικές εκδηλώσεις.
Σέβομαι όλες αυτές τις προσπάθειες αλλά η θέση μου είναι καθαρή.
Χρειαζόμαστε  ένα νέο ξεκίνημα ένα νέο πολιτικό σχήμα  με διαδικασίες δημοκρατίας και συλλογικότητας για την Hγεσία και πάνω απ’ όλα με Λόγο προγραμματικό και πολιτικό.
Μία νέα προσπάθεια μπορεί να δώσει ελπίδα μόνο όταν με ειλικρίνεια και πειστικό τρόπο καταθέσει Πρόταση για   τη χώρα, τέτοια που με ρεαλιστικό τρόπο δεν θα είναι ακολούθημα της Κυβερνητικής ή της Αντιπολιτευτικής  πραγματικότητας.
Μόνο σε μία τέτοια προσπάθεια είμαι έτοιμη να συμμετάσχω, όπως και πολλοί άλλοι και για την ουσία αυτής της πρότασης δουλεύω αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εκτός  κομματικής ζωής.
Άννα Διαμαντοπούλου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου