Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Το δικαίωμα στον έρωτα κέρδισαν δύο γαϊδουράκια

Πολωνία: Το δικαίωμα στον έρωτα κέρδισαν δύο γαϊδουράκιαΒαρσοβία, Πολωνία
Το δικαίωμα να ζευγαρώσουν δημόσια κέρδισαν ο Ναπολέων και η Αντοσία, δύο γαϊδουράκια του ζωολογικού κήπου του Πόζναν, παρά τις προσπάθειες δημοτικής συμβούλου της πόλης Πόζναν να τους χωρίσει...
Το ζήτημα ετέθη όταν δύο μητέρες διαμαρτυρήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι το θέαμα ήταν ακατάλληλο για τα παιδιά τους που έπαιζαν σε γειτονική παιδική χαρά.
Τη διαμαρτυρία τους υιοθέτησε και υποστήριξε η δημοτική σύμβουλος του κόμματος της αντιπολίτευσης PiS Λίντια Ντούτζιακ. Η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου έσπευσε να εγκαταστήσει έναν φράχτη ανάμεσα στον Ναπολέοντα και την Αντοσία, που ζουν εδώ και δέκα χρόνια μαζί και είναι γονείς έξι απογόνων.
Όμως τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης, που σπανίως αφήνουν ευκαιρία να γελοιοποιήσουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας, υιοθέτησαν την υπόθεση προκαλώντας κύμα συμπάθειας της πολωνικής κοινής γνώμης για τους δύο ερωτευμένους.
Ειδικοί μίλησαν για τις αρνητικές συνέπειες της καταπίεσης της λίμπιντο στην ψυχική κατάσταση των γαϊδουριών, ιδιαίτερα στην περίπτωση των αρσενικών, ενώ ένα κείμενο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και ζητεί την επανένωση των δύο ζώων συγκέντρωσε χιλιάδες υπογραφές.
Την Πέμπτη η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου υποχώρησε. Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook καλεί το κοινό να έρθει στον κήπο για να διαπιστώσει ότι τα δύο γαϊδουράκια είναι και πάλι μαζί και ευτυχισμένα.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου