Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

<<Κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για τη «δημοκρατική παράταξη»

Κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για τη «δημοκρατική παράταξη»Την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη, προκάλεσε η φράση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, κατά την ομιλία του σήμερα στη Χαλκιδική, πως η Νέα Δημοκρατία «είναι η δημοκρατική παράταξη».
«Δεν μονοπωλούμε τη δημοκρατία, ούτε τις μεταρρυθμίσεις. Εμείς είμαστε η δημοκρατική παράταξη. Η παράταξη που βάζει πάνω απ' όλα το εθνικό συμφέρον. Η Παράταξη προόδου της χώρας και όχι μόνο των κομματικά εκλεκτών, εμείς είμαστε», είχε δηλώσει ο κ. Σαμαράς.


Στη φράση αυτή αντέδρασε ο κ. Καρύδης με μήνυμά του στο Facebook, όπου αναφέρει: «Η δημοκρατική παράταξη ήταν και είναι ιστορικά και ιδεολογικά η "άλλη" παράταξη σε σχέση με τη ΝΔ».

Και πρόσθεσε: «Ας σεβόμαστε τις έννοιες και την ιστορία. Η περίοδος 2004-2009 της κυβέρνησης Καραμανλή δεν μπορεί να ξεχαστεί».

Ο κ. Καρύδης αναφέρθηκε επίσης «στα «ισοδύναμα μέτρα των Ζαππείων», τονίζοντας ότι αυτά «ελπίζουμε να έχουν γίνει μάθημα για την "αντιμνημονιακή" φάση της ΝΔ, όταν το ΠΑΣΟΚ σήκωνε μόνο το τεράστιο βάρος των δύσκολων αποφάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου