Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ο Γ. Ραγκούσης νοικιάζει τη βίλα του στην Πάρο για 2.000 ευρώ την ημέρα

ragkousisparos2Η βίλα Ραγκούση βρίσκεται στην περιοχή Κώστος της Πάρου, στην κορυφή ενός λόφου με θέα τη Νάουσα και είναι χτισμένη σε μια έκταση 32 στρεμμάτων. Χαρακτηρίζεται δε από την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική αλλά και την απέριττη πολυτέλεια.
Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» το ενοίκιο για μια ημέρα είναι 2.000 ευρώ και ο ελάχιστος χρόνος ενοικίασης 7 ημέρες, ενώ έχει ήδη κλειστεί από πλούσιους ξένους τουρίστες από τις αρχές Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Κώστο Πάρου, λανσάρει μάλιστα φωτογραφίες της βίλας του που φέρει το όνομα «Villa Fullmoon» στον ταξιδιωτικό ιστότοπο Booking.com.
Καταγγελίες για δάνειο από τον ΟΕΚ
Εδώ και αρκετό καιρό υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Γιάννης Ραγκούσης είχε πάρει δάνειο από τον Ο.Ε.Κ. για να χτίσει την χλιδάτη βίλα του με την πισίνα στην Πάρο, τυγχάνοντας έκπτωσης 40%. Του δόθηκε δηλαδή δάνειο από έναν οργανισμό, ο οποίος προορίζεται να συνδράμει τους οικονομικά αδύναμους προκειμένου να αποκτήσουν μια πρώτη κατοικία για να χτίσει πολυτελή βίλα και μάλιστα με πολύ ευνοϊκούς όρους.
Ο ίδιος βεβαίως υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με νόμιμο τρόπο και ότι πρόκειται για δάνειο που έλαβε μήνες πριν γίνει βουλευτής.
«Είμαι άνεργος εδώ και 2 χρόνια και, αν αντέξαμε οικονομικά έως τώρα, είναι χάρη σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει η γυναίκα μου», αναφέρει.
Ιδιαίτερα στέκεται στο γεγονός ότι αναγκάζεται να ξεσπιτωθεί, μαζί με τα παιδιά του, τους μήνες του καλοκαιριού, ενώ ρίχνει βέλη τα βέλη του στους πολιτικούς που πλούτισαν από μίζες.
Τα περί νομιμότητας μένει να αποδειχθούν.Το ηθικό ερώτημα παραμένει...

899890

899891

899892

899893
899894

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου