Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο Γιάννης Μαχαιρίδης..... για το εκλογικό αποτέλεσμα


 ψήφος των Νοτιοπελαγιτών ήταν για μας ένα καθαρό και σαφές μήνυμα που το ακούσαμε με προσοχή και με απόλυτο σεβασμό. Μήνυμα για αυτοκριτική και περισυλλογή, αλλά και μια εντολή για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Μία ψήφος που μας θέτει ενώπιον των ευθυνών μας, τις οποίες αναλαμβάνουμε, με πρώτο εμένα, στο ακέραιο. 


Μια μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας αναγνωρίζει το έργο που αφήνει αυτή η παράταξη στα νησιά της Περιφέρειάς μας. Η πλειοψηφία όμως των Νοτιοπελαγιτών, και ειδικά των κατοίκων της Ρόδου, μας είπαν με τη ψήφο τους ότι έχουν ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμάς. Ότι αξίζουν και έχουμε την υποχρέωση να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα γι’ αυτούς. 

Σαν περιφερειακή αρχή, μάχιμη και παρούσα σε όλα τα μέτωπα, επωμιστήκαμε  το κόστος της αυστηρής και δίκαιης κριτικής των Νοτιοπελαγιτών, την ώρα που άλλοι είχαν την πολυτέλεια να καλλιεργήσουν ανέξοδες προσδοκίες, συχνά με πρακτικές ξεπερασμένου λαϊκισμού, χωρίς να λείψουν ακόμα και οι ανοίκειες συμπεριφορές.  Η παράταξη μας με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο επέλεξε να δώσει έναν αγώνα με ήθος  και ευπρέπεια και ΆΝΤΕΞΕ. 

Η ετυμηγορία των συμπατριωτών μας ισχυροποιεί τη βούλησή μας να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, να είμαστε ακόμα πιο κοντά τους, να τους ακούμε πιο πολύ, να νικήσουμε γι’ αυτούς, να μη διαταράξουμε ούτε στο ελάχιστο τις σχέσεις ζωής που έχουμε κτίσει. Να συνεχίσουμε με συνέπεια στις πολιτικές μας αξίες, αλλά και με την δημιουργική ορμή που διακρίνει την παράταξη και το έργο μας. 

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους εσάς τους Νοτιοπελαγίτες για τη ψήφο αναγνώρισης αλλά και κριτικής που ρίξατε στην κάλπη και γίναμε όλοι αποδέκτες. Ένα ευχαριστώ  για τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία. Σας καλώ αυτή η συμμετοχή σας να είναι ακόμα μεγαλύτερη την ερχόμενη Κυριακή, τη μέρα της μεγάλης και κρίσιμης αναμέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου