Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αυτός είναι ο «βασιλιάς»...

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης είναι... ΕΔΩ!
Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης δεν παρατάει τα όπλα.
Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι δικαίως είναι ο "βασιλιάς" της Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια, νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης 71-62 στο ΣΕΦ και την Παρασκευή του Πάσχα στην ισπανική πρωτεύουσα θα κυνηγήσει αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στην Euroleague: Δηλαδή, να πάρει πρόκριση έχοντας βρεθεί με 2-0 ήττες! 
Κορυφαίος ο Μπράιαντ Ντάνστον με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ, σημαντική η συνεισφορά των Σπανούλη, Λοτζέσκι, Πρίντεζη, Μάντζαρη, αλλά και Κόλινς στην άμυνα.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με την Ρεάλ να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 0-2 χάρη στον Ντάρντεν.
Ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος από το τρίποντο, αλλά ο Μάντζαρης ήταν εκεί για να γεμίζει το αντίπαλο καλάθι και να κάνει το 6-2, με 4 δικούς του πόντους και δύο του Λοτζέσκι.
Ροντρίγκεθ και Μπορούσης έβαλαν ξανά μπροστά την Ρεάλ, ενώ η διαφορά πήγε στους 6 με τον Γιουλ. Εκεί, ο Λοτζέκσι πέτυχε το πρώτο τρίποντο των "ερυθρόλευκων" και ο Σερμαντίνι με βολές μείωσε 15-16. Αυτό ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.
Στη δεύτερη περίοδο, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν το 18-16 με τον Πρίντεζη, αλλά ο Μεϊρί ισοφάρισε από τη γραμμή των βολών.
Ο Παπαπέτρου έκανε το 23-18 και ο Πρίντεζης απάντησε στις βολές του Ροντρίγκεθ με τρίποντο για το 26-20. Ο Παπαπέτρου που ήταν στα... καλύτερά του εκείνη τη στιγμή έβαλε άλλους τέσσερις πόντους και έκανε το 30-21.
Ένα σερί 6-0 από την Ρεάλ στη συνέχεια έφερε το σκορ στο 32-27 αλλά ο Σπανούλης με ένα τρίποντο και δύο βολές έκανε το 37-30, σκορ το οποίο έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου