Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ.. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !!!

ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..  ΖΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ...
Μεγάλες στιγμές ζει ο Ναξιώτικος αθλητισμός στην Πύλο της Μεσσηνίας όπου διεξάγεται το final4 βόλει γυναικών Ελλάδος. Μετά τη μεγάλη επιτυχία της συμμετοχής τους ήρθε τώρα και η μεγάλη πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί σήμερα στις 7.30 μ.μ. με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Τα κορίτσια του Ζόραν Κόβασιτς μετά την καταλυτική χθεσινή τους εμφάνιση έστειλαν μήνυμα ότι είναι αποφασισμένες να κάνουν την υπέρβασή τους και να φέρουν στη Νάξο το Κύπελλο.
Εδειξαν έτοιμες για τη μεγάλη έκπληξη και με τη συμπαράσταση των 60 περίπου φιλάθλων που ακολούθησαν την αποστολή και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τις παροτρύνουν για τη μεγάλη ιδέα, θα δώσουν σήμερα το ραντεβού. 
Εκεί θα είναι όλοι ομάδα, τεχνικό team, διοίκηση και μαζί ο Αποστόλης, ο Ηλίας, ο Νίκος, ο Γιάννης, ο Δημήτρης, ο Μάρκος, ο Θωμάς, ο Κούλης και τα άλλα παιδιά που θα αγωνίζονται μαζί με την Ράντοβιτς, την Κακουράτου, την Καρπουζά, την Σέσλιαρ, την Κωνσταντινίδου, την Τρίβουνιτς και τα άλλα κορίτσια για να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. 
Μαζί και όλοι οι Ναξιώτες που μέσω της Δημοσιας Τηλεόρασης θα καμαρώσουν απο τη Νάξο, την Αθήνα και απο όλα τα μέρη της γής,  τη Ναξιώτικη ομάδα να γράφει τις πιο ένδοξες στιγμές του Ναξιώτικου αθλητισμού.
πηγη το βημα της Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου