Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Προσέγγιση Βενιζέλου με τους "58"...

...ενώ αναζητούν συμφωνία οι Κουβέλης-Λοβέρδος...
Προσπάθειες προσέγγισης κάνουν το ΠΑΣΟΚ με την Κίνηση των "58", αφού σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Ευ.Βενιζέλου με τον Γιάννη Βούλγαρη (μέλος του Συντονιστικού των «58«).
Οι δύο πλευρές συζήτησαν για την αναγκαιότητα να συγκροτηθεί η κοινή οργανωτική επιτροπή της Κεντροαριστεράς που θα διοργανώσει τη συνδιάσκεψή της. 

Οι Βενιζέλος και Βούλγαρης συμφώνησαν να επικοινωνήσουν εκ νέου την ερχόμενη Κυριακή μετά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού των «58».

Την ίδια ώρα, χωρίς συμφωνία έληξε η συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Οι δύο άνδρες εξουσιοδότησαν τους γραμματείς των δύο κομμάτων Θεοχαρόπουλο (ΔΗΜΑΡ) και Χρ.Αηδόνη (Νέα Ελλάδα) να συζητήσουν αναλυτικά την πιθανότητα κοινής καθόδου στις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με Τα Νέα, ο Φώτης Κουβέλης θέτει ως όρο να υπάρχει η ονομασία ΔΗΜΑΡ σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο και να αναφέρονται και οι άλλοι σύμμαχοι. Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνει ότι είναι άνισο να εξαφανιστεί η «Νέα Ελλάδα» ή να ενσωματωθεί σε έναν ενιαίο τίτλο για τις συνεργαζόμενες δυνάμεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου