Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ... ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ...

Ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε τους τελευταίους μήνες στον Πειραιά και όπως όλα δείχνουν οδηγεί ολοταχώς σε μακροχρόνιο συμβόλαιο συμβίωσης που είναι και στη μόδα αυτή την εποχή.
Ο λόγος για την σχέση Μίτσελ-Μαρινάκη που εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά απ ότι ξεκίνησε και πλέον όλα δείχνουν ότι οι δυο άνδρες θα πορευτούν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα προς χάριν του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός δεν πέτυχε μόνο να οδηγήσει τους ερυθρόλευκους ακόμη πιο μακρυά στο Τσάμπιονς Λίγκ , φαίνεται να πετυχαίνει και κάτι που έμοιαζε ανέκδοτο τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στον κόκκινο πάγκο.
Να ξορκίσει το φάντασμα του Ερνάστο Βαλβέρδε και να γίνει εκείνος που θα κατέχει την θέση του πλέον αγαπημένου προπονητή στην καρδιά του κόσμου του Ολυμπιακού.
Έχοντας φτάσει ακόμη και στην …αίθουσα αναχωρήσεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» , θεωρητικά πάντα , και με βάσει τα όσα είχαν γραφτεί και όσα είχαν ειπωθεί με τα πρώτα δείγματα γραφής , ο Ισπανός μέσα σε έξι μήνες δεν έχει κάνει απλά το μεγάλο άλμα αλλά δείχνει να βάζει τα θεμέλια για μια απρόσμενη σχέση που μπορεί να τον κρατήσει χρόνια το Λιμάνι.
Τίποτα όμως δεν φαίνεται να είναι τυχαίο. Ο Μίτσελ έχει βάλει δουλειά , φαντασία, εμπειρία, γνώση και πάνω από όλα δημιουργικότητα στην συνταγή για τον νέο Ολυμπιακό και δικαιώνεται μέρα με τη μέρα. Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε γίνεται όλο και πιο σπάνιο πλέον στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Η ζυγαριά με τους δυο Ισπανούς γέρνει πλέον αποφασιστικά προς στο μέρος του νυν τεχνικού που δείχνει να γνωρίζει καλά και το επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς του.
Με βάση το αρχικό συμβόλαιο ο Μίτσελ παραμένει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ως το ερχόμενο καλοκαίρι.  Πλέον το σενάριο αυτό μόνο ως επιστημονικής φαντασίας θα πρέπει να χαρακτηριστεί. Ο Ισπανός με τη δουλειά του και την συνολική του παρουσία έχει ήδη στο …τσεπάκι του μια συμφωνία μέχρι και το 2015 και μάλλον λέμε λίγο….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου