Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ .. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ - ΠΑΝΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

SYNTONISTIKO SOMATEION ERGAZOMENONΣε μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική – πανυπαλληλική απεργία στις 6 Νοέμβρη καλεί τους πολίτες το Συντονιστικό Σωματείων και Εργαζομένων στις Κυκλάδες. 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Συντονιστικό, τονίζει μεταξύ άλλων, ότι «η ηττοπάθεια και η μοιρολατρία που καλλιεργεί το καθεστώς και οι υποτακτικοί του μπορούν να ξεπεραστούν με την επιτυχία της απεργίας»
 και προσθέτει ότι «ο κοινός ενιαίος αγώνας όλων μας είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης», καθώς έρχονται νέες μειώσεις στις κρατικές δαπάνες σε παιδεία, υγεία και ασφαλιστικά ταμεία, αύξηση της φοροεπιδρομής στο – ήδη πενιχρό – εισόδημα των Ελλήνων και δημιουργία νέας στρατιάς ανέργων με τις απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

«Όσο τους το επιτρέπουμε αυτή η πολιτική και τα “μέτρα” δεν θα έχουν τελειωμό […] Πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τη ζωή μας, να οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης Ε.Ε- ΔΝΤ. Η βάρβαρη πολιτική τους δεν είναι ανίκητη […] Εμείς έχουμε τη δύναμη. Εμείς θα τους ανατρέψουμε. Αρκεί να το πιστέψουμε» τονίζει το Συντονιστικό Σωματείων και Εργαζομένων, το οποίο καταδικάζει «την ανιστόρητη, ανυπόστατη και επικίνδυνη θεωρία των 2 “άκρων” που θέλει να ταυτίσει τα εγκλήματα της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής, με τον ριζοσπαστισμό και τους αγώνες του λαϊκού κινήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου