Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ.. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Τo «όλον ΠΑΣΟΚ» ψάχνει για νέα ταυτότητα

Στην αφετηρία σοβαρών εσωτερικών διεργασιών βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ μετά το Συμπόσιο για την 3η Σεπτέμβρη. Αναζητά... τη σύγχρονη φυσιογνωμία του και αποσκοπεί σε ευρύτερες συσπειρώσεις.
Eνας ιδιότυπος διάλογος εντός του ΠΑΣΟΚ, που επιδιώκει να διαμορφώσει τη νέα φυσιογνωμία του Κινήματος και στοχεύει στις ευρύτερες κεντροαριστερές συσπειρώσεις, ξεκίνησε με φόντο το διήμερο Συμπόσιο για την επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη.

Η «εικόνα» των τριών αρχηγών, των δύο πρώην πρωθυπουργών, των κ. Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου, να παίρνουν διαδοχικά τον λόγο (όπως και τα ηνία του κόμματος, το 1996 και το 2004 αντίστοιχα) και του Ευάγγελου Βενιζέλου να κλείνει με την ενωτική ομιλία του το Συμπόσιο, κάθε άλλο παρά ρίχνει «αυλαία» στην επιχείρηση ανασυγκρότησης της παράταξης εν όψει των ευρωεκλογών.

Το «όλον ΠΑΣΟΚ» -όπως σχολίαζαν και με διάθεση αυτοκριτικής στα «πηγαδάκια» του Συμποσίου στελέχη του κόμματος- δοκίμασε τις «αντοχές» του για το αν μπορεί να σταθεί, γερά και ξανά, στα πόδια του και να βρει τη νέα του ταυτότητα.

Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου