Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

ΜΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ... ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ

Αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μ. Μαργαρίτη και τη συμμετοχή του Β. Κόκοτα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για το "χρέος"

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο Ταμείο

Παρακαταθηκών και Δανείων για το φερόμενο ως χρέος του Δήμου

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Ιωάννη Παπανίκο, και υπηρεσιακούς παράγοντες, με θέμα το φερόμενο ως χρέος του Δήμου προς το Τ.Π.Δ., το οποίο ανέρχεται σε 1,2 εκ. ευρώ. Τον Δήμαρχο συνόδευαν, ως μέλη της αρμόδιας επιτροπής που συγκροτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αργύρης Ανεβλαβής, οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης Γιώργος Καραμανής και Ευδοκία Ψαρρά, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Κόκοτας και ο εκπρόσωπος της Εταιρείας Ορκωτών Λογιστών που διενήργησε τον έλεγχο, Γιώργος Νανούρης.
Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, με διάθεση συναίνεσης και συνεργασίας από τις δυο πλευρές. Τα μέλη της επιτροπής αμφισβήτησαν για μια ακόμα φορά το φερόμενο ως χρέος του Δήμου, παραθέτοντας τα επιχειρήματα, όπως αυτά καταγράφηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Επιπροσθέτως, κατατέθηκε η έκθεση των ορκωτών λογιστών, σύμφωνα με την οποία δεν είναι αξιόπιστα, επαρκή και τεκμηριωμένα τα στοιχεία στα οποία βασίζεται το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τον υπολογισμό της φερόμενης οφειλής. Ωστόσο, το θέμα και τα επιχειρήματα της επιτροπής θα εξετασθούν από τους εκπροσώπους του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου