Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ. Η ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΦΕΤΟΣ

2
Ένα πανέμορφο οδοιπορικό που αναδεικνύει τις μυστικές ομορφιές της Νάξου, πραγματοποιείται αυτό το διάστημα από τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού MEGA.
Ξεναγός του τηλεοπτικού συνεργείου ο πρόεδρος της ΕΑΣ
Συνοδός και «ξεναγός» του συνεργείου του μεγάλου καναλιού καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στη Νάξο, είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών κ. Καπούνης. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μάριος Κωνσταντινίδης στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων, μέσα από το ρεπορτάζ του, αναδεικνύεται σημαντικά ο πρωτογενής τομέας του νησιού, ο οποίος αποτελεί μαζί με τον τουρισμό, βασικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός, ότι στο ρεπορτάζ του MEGA αναδεικνύεται η φημισμένη Ναξιακή πατάτα, αλλά και διάφορες άλλες αγροκτηνοτροφικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο νησί.
Αφιέρωμα στα αξιοθέατα του νησιού

Το τηλεοπτικό συνεργείο που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί, τράβηξε πλάνα και από όλα τα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθούν οι τουρίστες του νησιού, όπως οι φανταστικές αμμουδιές, το Κάστρο της Χώρας, τα χωριά του ορεινού όγκου της Νάξου κ.α.
hora-naxos_1369657316635Όσον αφορά τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια, στο οδοιπορικό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», γίνεται μνεία και στα θαλάσσια σπορ που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης της Νάξου, όπως το windsurfing και το kitesurfing.
Τα ρεπορτάζ-αφιερώματα στη Νάξο του MEGA, θα παρουσιαστούν σταδιακά μέσα από την εκπομπή των κ.κ. Καμπουράκη Οικονομέα «Κοινωνία Ώρα MEGA», το επόμενο διάστημα, σε διαδοχικές εκπομπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου