Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΝΑΞΙΩΤΩΝ, ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ

Ο Διευθυντής της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Βερνίκος, υπέγραψε συμφωνητικό με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία για την αερομεταφορά μελών της ΕΑΣ και των οικογενειών τους σε περιπτώσεις που απαιτείται, λόγω ασθένειας ή τραυματισμού.

Το πακέτο της συμφωνίας ανακοινώθηκε κατα τη διάρκεια ενημερωτικής για το θέμα εκδήλωσης, το βράδυ της Παρασκευής 26/4 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, του προέδρου της ΕΑΣ, Δημήτρη Καπούνη, του Αντιπροέδρου της Ο.ΝΑ.Σ. κώστα Βερνίκου, μελών της διοίκησης και παραγωγών, εκπροσώπων φορέων, συλλόγων, μελών της διοίκησης και εργαζομένων του Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου και πολιτών.
Η ΕΑΣ Νάξου έχει σε Νάξο, Μικρές Κυκλάδες και Αμοργό, 3.500 μέλη, τα οποία εφόσον εγγραφούν στο πρόγραμμα , καταβάλλοντας 15 ευρώ ετησίως ανά άτομο, με δυνατότητα εγγραφής και των μελών της οικογένειάς τους, θα έχουν τη δυνατότητα σε περίπτωση σοβαρού περιστατικού και αφού κριθεί αναγκαίο από γιατρό του νοσοκομείου, να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Αθήνας με ελικόπτερο της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου