Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ( σύμφωνα με πληροφορίες )

Για πρώτη φορά η δημοτική αρχή έστειλε δυο εργαζόμενους καθαριότητας, για καθαρισμό ενόψει του Πάσχα, στην Κόρωνο.
Κι ενώ,είναι μια θετική εξέλιξη, από τη στιγμή που εστάλησαν εργαζόμενοι καθαριότητας, ο τρόπος που μεθοδεύτηκε η συγκεκριμένη εργασία, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου, Νίκου Χουζούρη.
Όπως επισήμανε στο Naxos News ο πρόεδρος της Κορώνου, κατ’ αρχάς δεν είχε καμία ενημέρωση, ότι την Παρασκευή θα έρχονταν στο χωριό οι δυο εργαζόμενοι για καθαρισμό.
Παράλληλα, όταν το πληροφορήθηκε, αναρωτήθηκε πού ήταν και γιατί δεν ζήτησαν από τον πρόεδρο οδηγίες για τα σημεία που πρέπει άμεσα να καθαριστούν στο χωριό.
Έμαθε αργότερα, ότι οι εργαζόμενοι, είχαν σταλεί σε κάποιο σημείο του χωριού που το χειμώνα και αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν ακατοίκητο και δεν επείγει ο καθαρισμός του, όπως από τα σημεία εκείνα απ’ όπου θα περάσει η περιφορά του Επιταφίου και χρειάζεται να καθαριστούν άμεσα.
Ο κ. Χουζούρης, καταγγέλλει, ότι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, αντί να συνεννοηθεί με τον πρόεδρο, συνεννοήθηκε με τον Τοπικό Σύμβουλο της παράταξης του δημάρχου, από τον οποίο πήραν και τις οδηγίες οι εργαζόμενοι, απαξιώνοντας το θεσμικό ρόλο του προέδρου, επειδή δεν ανήκει στην παράταξη της πλειοψηφίας και μίλησε ευθέως για φασίζουσες συμπεριφορές του αντιδημάρχου καθαριότητας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Κορώνου, μέχρι τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4, που κατήγγειλε το γεγονός στο Naxos News, δεν είχε συναντήσει τους εργαζόμενους, γεγονός που σημαίνει, ότι μια εργάσιμη ημέρα δαπανήθηκε, χωρίς να γίνουν εργασίες καθαριότητας στα σημεία εκείνα που είναι άκρως απαραίτητη να γίνουν ενόψει του Πάσχα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τελικώς, ένας εργαζόμενος, παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου 27/4 στον πρόεδρο και έλαβε οδηγίες για τη σχετική εργασία καθαριότητας.
ΠΗΓΗ ΝΑΞΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου