Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012


Προβλήματα σε όλη τη χώρα από τις καταρρακτώδεις βροχές...


Σοβαρά προβλήματα έχουν προκαλέσει σε όλη τη χώρα οι σφοδρές βροχοπτώσεις.

Στην Αττική, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί από το πρωί της Κυριακής 70 κλήσεις για... απάντληση υδάτων σε πολλές περιοχές με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται σε Λυκόβρυση, Ριζούπολη, Νέα Μάρκη, Ψυχικό, Κηφισιά και Άγιο Στέφανο.

Στην Καρδίτσα υπερχείλισε ο ποταμός Καλέτζης, με αποτέλεσμα οι Ρομά που μένουν στη γύρω περιοχή να μεταφερθούν στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Ζημιές σε καλλιέργειες και σε σπίτια έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας και στο νομό Μαγνησίας.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Για αύριο, Δευτέρα, παραμονή Πρωτοχρονιάς αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη με ένταση 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί και τη νύχτα.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και ανήμερα την Πρωτοχρονιά με βροχές και καταιγίδες σε Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα. Ασθενείς βροχές αναμένονται κυρίως τις πρωινές ώρες στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια.

Οι άνεμοι θα πνέουν 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί και τη νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου