Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΠΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΊΚΩΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ


Χωρίς εξέδρα επισήμων...


...και υπό τους ήχους CD, oι παρελάσεις..
Με αρκετά λιτές εκδηλώσεις και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς εξέδρα επισήμων και μουσική υπόκρουση από τη φιλαρμονική αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις και οι παρελάσεις για τον...εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου ανά την Ελλάδα.

Θεσσαλονίκη: Δρακόντεια τα μέτρα
Στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση ο χρόνος των εκδηλώσεων δεν θα ξεπεράσει τα 40 λεπτά. Τα μέτρα ασφαλείας ήδη είναι δρακόντεια προκειμένου να αποφευχθούν εικόνες όπως οι περσινές με διαδηλώσεις που οδήγησαν στην ματαίωση της παρέλασης.

Τρίκαλα: Χωρίς εξέδρα επισήμων και υπό τους ήχους CD
Στα Τρίκαλα δεν θα στηθεί καν φέτος εξέδρα των επισήμων αλλά αναμένεται να υπ΄ρξει ένα σκέπαστρο για τους επίσημους. Τα στρατιωτικά και πολιτικά αγήματα θα παρελάσουν υπό τους ήχους CD καθώς δεν θα συνοδεύσει η Φιλαρμονική εξαιτίας της λιτότητας και της οικονομικής δυσπραγίας.
Σύμφωνα με το trikalanews.gr, η …διάβαση πεζών μπροστά από τους επισήμους βάφτηκε (η μοναδική σε όλη την πόλη) και μπήκαν και τα …φυτά στο διπλανό παρτέρι…

Πάτρα: Χωρίς ηχητική κάλυψη λόγω οφειλών
Τα ίδια ηχητικά προβλήματα λόγω χρημάτων αντιμετωπίζει και ο Δήμος της Πάτρας και η παρέλαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα βουβά. Οι δημοτικοί υπάλληλοι που φρόντιζαν την κάλυψη της κατάθεσης στεφάνων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης διεμήνυσαν, κατά πληροφορίες του thebest.gr, ότι φέτος δεν πρόκειται να εργαστούν εξαιτίας της προφανούς αδυναμίας του Δήμου να καταβάλλει τις προβλεπόμενες αποζημιώσεις.
Παράλληλα, ο διαγωνισμός που ο Δήμος διενήργησε για την ηχητική κάλυψη της παρέλασης, όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr, κηρύχθηκε άγονος καθώς καμία εταιρεία δεν συμμετείχε εξαιτίας των παλαιότερων οφειλών του Δήμου απέναντί τους.
Έτσι, το πιθανότερο είναι ότι όσοι παρελάσουν αλλά και όσοι σπεύσουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση της Κυριακής δεν θα ακούν από τα μεγάφωνα την φωνή του εκφωνητή ή της εκφωνήτριας, ούτε τα γνωστά επετειακά τραγούδια.
Ορεστιάδα: Φρούριο... λόγω έργων
Στην Ορεστιάδα κανείς από τους πολίτες δεν θα είναι σε θέση να πλησιάσει την εξέδρα των επισήμων καθώς ήδη έχει στηθεί περίφραξη λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται για την κατασκευή της πλατείας.


πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου