Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΩΤΙ ΗΠΗΡΕΝΕ Ή ΑΠΟ ΤΣΙ ΤΡΙΠΟΔΕΣ???
Σε πολιτικό πηγαδάκι που είχε ανοίξει χθες το απόγευμα σε πεζόδρομο του Κολωνακίου με τη συμμετοχή στελεχών από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ το… «φαινόμενο Βρούτση» ήταν το αντικείμενο της συζήτησης. Αφορμή αποτελεί η αμεσότητα με την οποία λειτούργησε υπό τις κατευθύνσεις του όλος ο μηχανισμός του υπουργείου Εργασίας και δόθηκαν στον εισαγγελέα τα στοιχεία 1.014 προσώπων που λάμβαναν παρανόμως συντάξεις επί σειρά ετών.
 Το ζητούμενο είναι πόσο γρήγορα θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για να επιστρέψουν αυτά τα χρήματα πίσω στα δημόσια ταμεία και με ποιους τρόπους
. Όπως και να γίνει πάντως τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στη ΔΗΜΑΡ λένε ότι ο κ. Βρούτσης βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Βέβαια τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ήδη αυτήν την εβδομάδα στο υπουργείο Εργασίας γίνεται προετοιμασία ώστε να τεθούν σε πλήρη ετοιμότητα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί επιθεώρησης εργασίας και να καταπολεμηθεί η ανασφάλιστη απασχόληση.
Ύστερα από τους πρώτους ελέγχους που έγιναν στα νησιά, μαθαίνουμε ότι ο κ. Βρούτσης έχει ζητήσει να γίνουν αυστηρές επιθεωρήσεις σε επιχειρήσεις στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και στα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα. Σε κάποιες επιχειρήσεις που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου έχουν αρχίσει να φοβούνται τους «Ράμπο του Βρούτση», όπως ειπώθηκε στο «πηγαδάκι».
Για να δούμε…

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου