Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

 " Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ"

Ότι η παραμονη στο ευρώ συνδεεται άμεσα με τη νέα συμφωνια , υπογραμμίζει ο ευαγγελος Βενιζέλος κάνοντας λόγο για κίνδυνο ακυβερνησίας της χώρας, εάν επαληθευτούν στις εκλογές τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο Ευ. Βενιζέλος απαντώντας στο ερώτημα αν η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί στην περίπτωση που το εκλογικό αποτέλεσμα είναι κοντά στην εικόνα κατακερματισμού των πολιτικών δυνάμεων που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ο κ. Βενιζέλος δηλώνει «απερίφραστα όχι».
«Οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η παραμονη στο ευρώ συνδεεται άμεσα με τη νέα συμφωνια . Οι εκλογές δεν είναι μια καθολική δημοσκόπηση, είναι η ώρα της απόφασης», προσθέτει ο κ. Βενιζέλος.
Σημειώνει ότι το δίλημμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι εάν «θα μείνουμε στην Ευρώπη ή θα μπούμε σε μεγάλες περιπέτειες». Επικρίνει τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για «μικροκομματικές νοοτροπίες» και δηλώνει ότι εξαιτίας της «επαμφοτερίζουσας συμπεριφοράς» του πρόεδρου της ΝΔ το μοντέλο της κυβέρνησης Παπαδήμου κρίθηκε «μη ικανοποιητικό».

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου