Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΙΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
Υπό καθεστως αυστηρής αστυνόμευσης θα γίνει η ομιλία του Α.Σαμαρά στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με στελέχη της Συγγρού τα οποία κόμπαζαν για το μέγεθος της κινητοποίησης (… της αστυνομικής βέβαια!), θα βρίσκονται περίπου 10 διμοιρίες των ΜΑΤ έξω απότο Κλ. Γυμναστήριο του αιγαλεω σήμερα το απόγευμα, ενώ θα υπάρχει μεγάλος αριθμός αστυνομικών με πολιτικά και μη !


Κι όλα αυτά για μία ομιλία που έχουν κινητοποιηθεί ΜΟΝΟ κομματικά στελέχη από όλη την Αττική …υπό τον φόβο των Ιουδαίων … βλέπετε !
Αλήθεια όλη αυτήν την αστυνομική κινητοποίηση ποιός την πληρώνει; Ακόμη και τώρα την ύστατη ώρα που η ΝΔ φυλλορροεί προς κάθε κατεύθυνση αποδεικνύει ότι δεν αλλάζει με τίποτα, επιβαρύνοντας τους πολίτες με ένα τεράστιο κόστος μίας αποτυχημένης κομματικής φιέστας …!

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ συνάδελφε - blogger- τι προτείνετε να μην γίνονται καθόλου συγκεντρώσεις η να μην έχει καθόλου Αστυνομικούς.Μιας ώμος και κάνετε αναφορά τεράστιο κόστος της αποτυχημένης κομματικής φιέστας που κάνει η ΝΔ την ύστατη ώρα που φυλλορροεί- αυτό το φυλλορροεί καν το ποιο αναλυτικό σε παρακαλώ διότι δεν το κατάλαβα - ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ; ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κώστα όσοι και να τους φιλάνε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη, πτώση μέχρι εσχάτου. Ο Ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει τα πρόσωπα που υπήρχαν κάτω από της μάσκες και δεν ξεχνά ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΤΑΙΚΗ, ΑΙΓΑΙΟ, ΒΕΛΚΑ κλπ, έκαψαν ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΔΡΑΓΩΝΑΣ, ΜΑΡΟΥΣΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, και έφεραν PRAKTIKER, LEROY MERLIN, CARREFOYR, LIDL, IKEA, και το μεγάλο τέρας τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ. Χρηματιστήριο Βατοπέδι Υποβρύχια Ζίμενς Ψεύτικους προϋπολογισμούς 109 νυχτερινές τροπολογίες κ.τ.λ.
    Ο αγράμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου