Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ανδρουλάκης: Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές

 


Την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της κάλπης στις ευρωεκλογές εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Καλεσμένος σε πάνελ του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κόμμα μπορεί να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, ενισχύοντας τα ποσοστά του.

«Το ΠΑΣΟΚ θα είναι νικητής στις εκλογές, θα είναι δεύτερο κόμμα γιατί η πατρίδα μας θέλει αντιπολίτευση, όχι ένα lifestyle και σόου» ξεκαθάρισε.

Και πρόσθεσε ότι όσο πιο χαμηλά θα είναι η ΝΔ και όσο πιο ψηλά το ΠΑΣΟΚ τόσο πιο ισχυρά θα είναι τα μηνύματα που θα βγουν από τις ευρωεκλογές. «Ο τόπος χρειάζεται αξιόπιστη προγραμματική αντιπολίτευση. Αν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό στις ευρωεκλογές και η ΝΔ θα αλλάξει τροπάρι και θα σεβαστεί το 41% που πήρε στις εθνικές εκλογές» συνέχισε.

Παράλληλα, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τα όσα ανέφερε νωρίτερα ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του. «Άκουσα σήμερα τον πρωθυπουργό που είπε ότι είναι έτοιμος να τα βάλει με το βαθύ κράτος. Η οικογένειά του και η ΝΔ είναι το βαθύ κράτος» ισχυρίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Για την υπόθεση με τις υποκλοπές ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε: «Η παρακολούθηση έγινε μόλις ξεκίνησε η προεκλογική μου εκστρατεία και τελείωσε τέσσερις μέρες μετά την εκλογή μου. Είναι προφανές ότι με παρακολουθούσαν για την προσπάθειά μου να ηγηθώ της παράταξής μας». Και πρόσθεσε: «Ψάχνω τον λόγο για να συνεχίσω τον δικαστικό μου αγώνα, γιατί κάποιοι πρέπει να πληρώσουν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να καταδικαστούν αυτοί που προσέβαλαν την Ελλάδα μας και τη δημοκρατία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου