Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών

 


Αγαπητά Μέλη,

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών κατά τη συνεδρίασή του της 13ης  Οκτωβρίου 2021 αποφάσισε τη σύγκληση Τακτικής - Εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Εταιρείας την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 17.00 μμ.

 Σας επισυνάπτουμε τη σχετική Πρόσκληση, με την οποία καλούνται τα Μέλη της εταιρείας να συμμετάσχουν – σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του Καταστατικού και με την  επιπρόσθετη  τήρηση   όλων   των  ισχυόντων   υγειονομικών  πρωτοκόλλων.   

 Όπως αναγράφεται στην Πρόσκληση, θα διεξαχθούν Αρχαιρεσίες, για νέο ΔΣ και Εξελεγκτική Επιτροπή.  Υπενθυμίζεται σχετικώς ότι εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών,  η τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2020 είχε αποφασίσει την παράταση της θητείας του Δ.Σ. αλλά και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.  Δεδομένου ότι οι συνθήκες έχουν βελτιωθεί και επιτρέπουν την διεξαγωγή Αρχαιρεσιών,  οι Αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν, καθώς δεν μπορεί να τεθεί νέα παράταση, ενόψει και της έναρξης της θητείας του νέου ΔΣ και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής από 1ης Ιανουαρίου 2022.  

 Όποιο Μέλος ενδιαφέρεται  να  υποβάλει υποψηφιότητα για το  Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή της τετραετίας 2022-2025 ,   θα πρέπει  να στείλει επιστολή στα γραφεία της Εταιρείας ή email στη διεύθυνση info.ekyklamel@gmail.com το αργότερο  έως και  την 1η Νοεμβρίου  2021, ώστε  να  συμπεριληφθεί   στο   ενιαίο ψηφοδέλτιο. 

 

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου